Doubletten zoeken en wissen

Software voor het zoeken
en verwijderen van doubletten


  • DeduplicationWizard 4.2: Overzichtelijk programma dat zonder technische kennis gebruikt kan worden voor het zoeken in Excel naar doubletten via telefoonnummer, e-mailadres en/of postadres. In een adreslijst of tussen twee adreslijsten, zoals bijvoorbeeld bij zwarte lijsten, kan gezocht worden naar doubletten.
  • DataQualityTools 4.2: Vergeleken met de DeduplicationWizard bieden de DataQualityTools meer mogelijkheden bij het zoeken naar doubletten. Ook zijn er een aantal bijkomende functies voor het verwerken van adressen, bijvoorbeeld een functie voor het splitsen en samenvoegen van gegevensvelden. Behalve Excel-bestanden kunnen ook, ACCESS-, VistaDB-, tekstbestanden en databaseservers zoals MS SQL Server, PostgreSQL, IBM DB2, ORACLE en MySQL worden verwerkt.
  • BatchDeduplicator 4.2: De BatchDeduplicator bevat min of meer dezelfde functies voor het zoeken naar doubletten als de DataQualityTools. Zoals met de DataQualityTools kunnen ook hiermee normaliter miljoenen gegevens zonder problemen worden verwerkt. De projecten kunnen worden voorzien van een uitvoeringsdatum en -tijd en kunnen bijvoorbeeld iedere donderdag om 14:00 uur worden uitgevoerd.

Doubletten zoeken en wissen