Doubletten zoeken en wissen


Software voor het zoeken
en verwijderen van doubletten

Werk je met gegevens? Bijvoorbeeld in marketing met adreslijsten? Dan heb je je waarschijnlijk al geërgerd aan het feit dat de kwaliteit van je gegevens in de meeste gevallen niet zo goed is als het zou kunnen zijn. Ze bevatten bijvoorbeeld vaak dubbele vermeldingen die moeilijk te identificeren zijn, vooral als het gaat om namen van bedrijven of personen. Of u wordt geconfronteerd met het probleem dat u gegevens uit verschillende bronnen moet samenvoegen. Kijk dan eens naar de volgende producten:

  • DedupeWizard 8: Overzichtelijk programma dat zonder technische kennis gebruikt kan worden voor het zoeken in Excel naar doubletten via telefoonnummer, e-mailadres en/of postadres. In een adreslijst of tussen twee adreslijsten, zoals bijvoorbeeld bij zwarte lijsten, kan gezocht worden naar doubletten.
  • DataQualityTools 8: Vergeleken met de DedupeWizard bieden de DataQualityTools meer mogelijkheden bij het zoeken naar doubletten. Ook zijn er een aantal bijkomende functies voor het verwerken van adressen, bijvoorbeeld een functie voor het splitsen en samenvoegen van gegevensvelden. Behalve Excel-bestanden kunnen ook, ACCESS-, VistaDB-, tekstbestanden en databaseservers zoals MS SQL Server, PostgreSQL, ORACLE en MySQL worden verwerkt.
  • BatchDeduplicator 8: De BatchDeduplicator bevat min of meer dezelfde functies voor het zoeken naar doubletten als de DataQualityTools. Zoals met de DataQualityTools kunnen ook hiermee normaliter miljoenen gegevens zonder problemen worden verwerkt. De projecten kunnen worden voorzien van een uitvoeringsdatum en -tijd en kunnen bijvoorbeeld iedere donderdag om 14:00 uur worden uitgevoerd.

meer informatie: www.dataqualityapps.com